Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το Survivor – News.gr


Ρία και Αφροδίτη πιασμένες χέρι-χέρι άκουσαν από το στόμα του παρουσιαστή το αποτέλεσμα

Η Άσπρη Ομάδα του Survivor, στον αγώνα της ασυλίας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και οι παίκτες αναγκάστηκαν να δώσουν δυο υποψήφιους προς αποχώρηση στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Αφροδίτη και Ρία ήταν οι δυο υποψήφιες προς αποχώρηση ενώ από τη στιγμή που ακούστηκαν τα συγκεκριμένα ονόματα, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ομάδα.

Η Αφροδίτη δεν έκρυψε την ενόχληση για το γεγονός ότι τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση καθώς είναι μια από τις δυνατές παίκτες του Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες των δυο ομάδων, που βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να μάθουν την απόφαση του κοινού, για τη κατάσταση της υγείας του Χικμέτ και στη συνέχεια ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.

Ρία και Αφροδίτη πιασμένες χέρι-χέρι και με την αγωνία τους να έχει χτυπήσει… κόκκινο άκουσαν από το στόμα του παρουσιαστή το αποτέλεσμα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ήταν η Ρία.

Η παίκτρια βουρκωμένη αλλά με το χαρακτηριστικό της μεγάλο χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της, αγκάλιασε τους συμπαίκτες τους και αφού τους χαιρέτησε και τους αγκάλιασε έναν-έναν πήρε τη δάδα της και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού και το Survivor, «χαρούμενη και γεμάτη» όπως ανέφερε.

Σχετικά Tags

Survivor

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.