Έγινε μητέρα σε ηλικία… 5 ετών! – Φωτογραφίες

Η 78χρονη πλέον Lina Medina από το Περού, έμεινε έγκυος σε ηλικία μόλις 5 χρονών.

Η Lina ξεκίνησε να έχει περίοδο σε ηλικία 3 ετών και σε ηλικία 4 ετών να αναπτύσσεται το στήθος της! Ένα χρόνο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της ξαφνικής αύξησης βάρους στην κοιλιακή χώρα. Ο γιατρός Gerardo Lozada, που την εξέτασε διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος στον 7ο μήνα!

Ο πατέρας της συνελήφθηκε ως κύριος ύποπτος ενώ ο γιος της μεγάλωσε μέχρι τα δέκα του θεωρώντας ότι η Lina ήταν μητέρα του! Δυστυχώς απεβίωσε σε ηλικία 40 ετών από μία νόσο στο μυελό των οστών.

Η Lina Medina ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της και το 2ο παιδί της στο Περού και αρνείται να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη. Η περίπτωση της έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο φαινόμενο χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα κάποια εξήγηση. Πάντως έχει κερδίσει μία θέση στο ρεκόρ Γκίνες παραμένοντας ως η μικρότερη μητέρα στον κόσμο.

egine mitera se ilikia 5 eton fotografies

egine mitera se ilikia 5 eton fotografiesΣχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>