«Ούτε η κρεβατομουρμούρα δεν σώζει τον Ατακάν! Η Δαλάκα έχει βγάλει παντόφλα»


Θέμα συζήτησης έχουν γίνει οι δυο παίκτες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου που φιλοξενούν τους παίκτες του Survivor.

Η Κατερίνα μάλιστα, φαίνεται να είναι αυτή που συμβουλεύει τον Τούρκο παίκτη να ελέγξει τα νεύρα του και τις εκρήξεις του και να μην μπλέκει σε καβγάδες ώστε να μην προκαλεί ένταση και εκνευρισμό στη Μαύρη ομάδα.

Ο Ατακάν όμως, έχει κουραστεί ψυχολογικά και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και με την κατάρρευση του μπροστά στους συμπαίκτες του.

Στο τέλος του αγωνίσματος, οι ομάδες γύρισαν στις παραλίες τους και τότε η Κατερίνα με τον Ατακάν, αποτραβήχτηκαν πίσω από τα δέντρα προκειμένου να συζητήσουν οι δυο τους. Ο Ατακάν εξομολογήθηκε στη φίλη του πως της χρωστάει πολλά και την ευχαρίστησε.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο οποίος έχει παρατηρήσει, πως οι δυο παίκτες έχουν έρθει κοντά, έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής και τόνισε πως: «Τον Ατακάν δεν τον σώζει ούτε η κρεβατομουρμούρα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι η Δαλάκα έχει βγάλει παντόφλα, αν και δεν έχουμε παντόφλες εδώ στο νησί. Έχει πιάσει το παπούτσι και τον τρέχει, αλλά δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα εμάς γιατί αναστατώνει τη δική του ομάδα. Φάνηκε και σήμερα στον αγώνα».

Όμως και η Ρία αναφέρθηκε στους συμπαίκτες της λέγοντας: «Κάτι έχει, παρόλο που ζει τον έρωτα».

Σχετικά Tags

Survivor Κατερίνα Δαλάκα Κυριάκος Πελεκάνος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.