Πώς υποδέχθηκαν οι φανς την 3η σεζόν της σειράς La Casa De Papel – News.gr


Η τρίτη σεζόν της σειράς φαινόμενο βρίσκεται στον αέρα του Netflix

Η τρίτη σεζόν της σειράς φαινόμενο βρίσκεται στον «αέρα» του Netflix από την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου. Τo «La Casa De Papel» ή στα ελληνικά «Η Τέλεια Ληστεία» επέστρεψε στις οθόνες και οι θαυμαστές του «Προφεσόρ», της «Τόκιο» και της υπόλοιπης παρέας αναμένεται να καθηλωθούν ξανά μπροστά στις οθόνες τους. Το παρακάτω κείμενο δεν περιέχει spoilers.

Τα σχόλια μέσα στο Σαββατοκύριακο γέμισαν τα social media και οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν πως και αυτή η σεζόν αγαπήθηκε από τους φανς οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει τη συζήτηση για το αν θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που την τελείωσαν μέσα σε μία μέρα κάνοντας το λεγόμενο «σερί». Η σειρά του Netflix έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ και υπόσχεται πολλές ακόμα εκπλήξεις με κορυφαία στελέχη του Money Heist να αφήνουν υπόνοιες ότι «τίποτα δεν τελείωσε».

Η σειρά πλέον θεωρείται ένα φαινόμενο της ποπ κουλτούρας με το μπάτζετ να διπλασιάζεται σε σχέση με τις 2 πρώτες σεζόν.

Οι φανς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ, κρυφά, τα συναισθήματα που τους άφησε η 3η σεζόν. Από τη μία υπάρχει μία αποδόμηση του σεναρίου αλλά και της εξέλιξης των χαρακτήρων με αρκετούς να λένε ότι πέρα από τον «Καθηγητή» και την «Τόκιο» οι χαρακτήρες που ξεχωρίζουν είναι ένας… παλιός και μια νεοεισερχόμενη.

Αρκετοί ήταν εκείνοι επίσης που ανέφεραν ότι περισσότερα είναι τα σημεία στην τρίτη σεζόν που «αδυνατίζει» ο χαρακτήρας του Άλβαρο Μόρτε (Καθηγητής) και ελάχιστα αυτά που ενισχύεται.

Στην αντίπερα όχθη πολλοί ήταν εκείνοι που αποθέωσαν την 3η σεζόν παρόλο που υπήρξαν επί μέρους «γκρίνιες» (για την εξέλιξη βασικών χαρακτήρων και άλλων που παρέμειναν στο παρασκήνιο). Χαρακτηριστικά χρήστες του Twitter ποστάροντας διάφορες σκηνές του La Casa De Papel ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «πρώτη φορά ανυπομονώ τόσο να πεθάνουν κάποιοι χαρακτήρες σε σειρά που δεν ξέρω αν θα έχει συνέχεια».

Σχετικά Tags

Netflix La Casa De Papel

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.