Τι θα γίνει με την Κλέλια Ρένεση στην «Μουρμούρα» όταν γεννήσει – News.gr


Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δίνει την απάντηση

Η Κλέλια Ρένεση μπήκε φέτος στην πετυχημένη σειρά του Alpha. Ωστόσο η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Τι θα συμβεί λοιπόν με τον ρόλο της στην «Μουρμούρα» όταν γεννήσει; Το τηλεοπτικό της ταίρι, Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και εξηγεί τι θα συμβεί.

«Νομίζω πως θα υπάρχει και 7η σεζόν στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στο φετινό τηλεοπτικό του ταίρι, την Κλέλια Ρένεση, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, από τη σχέση της με τον Μανού Τσάο.

« Πρέπει να δούμε πού θα φτάσει η σχέση με την Κλέλια. Σίγουρα θα λείψει για να γεννήσει αλλά θα έχουμε guest. Έχουμε προλάβει κι έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα χρειαστούν να γίνουν κάποια guest. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα λείψει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση της πρώην συμπρωταγωνίστριας του, Δάφνης Λαμπρόγιαννη η οποία εξήγησε πως έφυγε από τη «Μουρμούρα», επειδή δεν είχε να δώσει κάτι άλλο, μετά από 5 χρόνια.

«Δεν έχω νοιώσει όπως η Δάφνη Λαμπρογιαννη. Μπορώ να δίνω στη Μουρμούρα και 10 χρόνια», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Σχετικά Tags

Κλέλια Ρένεση Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.