Το μήνυμα του Βασίλη στα άτομα με προβλήματα όρασης – News.gr


Τα συγκινητικά λόγια του υποψήφιου μάγειρα που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο παιχνίδι

Ο Βασίλης Στεφανίδης με την εμφάνιση του στις οντισιόν του MasterChef 4 είχε συγκινήσει τους πάντες καθώς αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με την όραση του αφού βλέπει μόνο με 5% από το ένα μάτι του.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε στο να κυνηγήσει το όνειρο του και να δοκιμάσει τη τύχη του στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star Channel.

Ο Βασίλης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στο σπίτι του MasterChef 4.

«Βασίλη, στην οντισιόν είχαμε πει ότι θα πρέπει η αντιμετώπιση να είναι αρκετά δίκαιη κι εμείς να κοιτάξουμε το πιάτο και την προσπάθεια. Το μήνυμα της παρουσίας σου εδώ είναι πολύ μεγαλύτερο από το ίδιο το πιάτο και τη μαγειρική, αλλά θα πρέπει να είμαστε και δίκαιοι μαγειρικά γι’ αυτό καταλήγω σε αυτή την απόφαση», ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι βλέπουμε μια ιστορία μπροστά μας που αποδεικνύει το εξής, ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες είναι εκεί για να μας πεισμώνουν και να μας κάνουν καλύτερους. Και οι λέξεις “ακατόρθωτο” και “δεν γίνεται” πρέπει να τις βάζουμε στην άκρη. Όλα γίνονται, αν το πιστέψουμε», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Νιώθω πολύ ωραία που έφτασα μέχρι εδώ, είναι μια απίστευτη εμπειρία που είναι σαν ένα όνειρο, που είμαι εδώ με τόσες χιλιάδες αιτήσεις, τόσες χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Είναι υπέρ αρκετό, αλλά θα ήθελα να μπω μέσα. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά, στους σεφ και στους εστιάτορες ότι ένα άτομο με πρόβλημα όρασης μπορεί να τα καταφέρει το ίδιο με τους υπόλοιπους, όσον αφορά τη μαγειρική, και μπορεί να ανταπεξέλθει μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα», είπε ο Βασίλης στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σχετικά Tags

MasterChef 4 Λεωνίδας Κουτσόπουλος Σωτήρης Κοντιζάς

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.