«Η ΕΡΤ δεν ευθύνεται για τις αντιδράσεις που προκαλούν οι απαντήσεις που δίνονται»


Η ανακοίνωσή του σταθμού για τον Χαράλαμπο Αθανασίου

Τα όσα είπε, ο βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, το κόμμα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του σταθμού μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου.
Μέσα στην ανακοίνωσή, η ΝΔ έκανε λόγο για «κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης» και πως πρόκειται για ένα «χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης».

Με τη σειρά της η ΕΡΤ, εξέδωσε και εκείνη ανακοίνωσή με την οποία διευκρινίζει πως ο σταθμός «μετέδωσε και μεταδίδει πλήρως τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις» και πως δεν ευθύνεται για τις όποιες αντιδράσεις προκαλούν αυτές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή αναφέρει:

«Σε σχέση με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τη σημερινή συνέντευξη του πρώην υπουργού κ. Αθανασίου στην ΕΡΤ, η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι – όπως πάντα – μετέδωσε και μεταδίδει πλήρως, ισοτίμως και χωρίς λογοκρισία τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τις απαντήσεις των ερωτώμενων προσώπων, χωρίς, βεβαίως, να ευθύνεται για τις απαντήσεις που δίδονται ή για τις αντιδράσεις τις οποίες προκαλούν οι απαντήσεις. Αυτό έγινε και στην προκείμενη περίπτωση, τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.»

Σχετικά Tags

Νέα Δημοκρατία Χαράλαμπος Αθανασίου ΕΡΤ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.