Οι Metallica δώρισαν 350.000 για την αντιμετώπιση του κοροναϊού – News.gr


Το συγκρότημα συγκεντρώνει παράλληλα χρήματα από δωρεές θαυμαστών του για το σκοπό αυτό

Σε δωρεά ύψους 350.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού προχώρησαν οι Metallica μέσω του ιδρύματός τους All Within My Hands.

Το ποσό θα διατεθεί σε οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν ριχτεί στη μάχη της πανδημίας. «Με την έξαρση της πανδημίας του κορονaϊού, οι πιο αδύναμοι στις κοινότητές μας χρειάζονται τη βοήθειά μας περισσότερο από ποτέ» τονίζει το διάσημο συγκρότημα της Heavy Metal.

«Το ίδρυμά μας, All Within My Hands, δωρίζει 350.000 δολάρια σε οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας, που χτυπήθηκαν από την πανδημία του Covid-19» έγραψε το συγκρότημα στους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από αυτό το ποσό, οι Metallica συγκεντρώνουν χρήματα από δωρεές θαυμαστών τους κάθε Δευτέρα, όπου παρουσιάζουν διαδικτυακά μια ολόκληρη συναυλία τους για όσους βρίσκονται σε καραντίνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Metallica δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, καθώς τον περασμένο Αύγουστο δώρισαν περίπου 280.000 δολάρια για την κατασκευή του πρώτου παιδιατρικού ογκολογικού νοσοκομείου στη Ρουμανία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Σχετικά Tags

κοροναϊός Metallica

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.